En rasande händelserik vecka….

Stockholm Pride har precis firats och alla homofoba stackare har klagat över att de inte står ut med den där ”perversa veckan”….Jag menar, what’s up with that?

Inte nog med att de har fastnat i en gammal konservativ och unken tidsålder, de kan inte ens unna sina medmänniskor en ynka vecka av glädje och fest….Det är också upp till var och en att delta i eller överhuvudtaget bry sig om detta evenemang så jag förstår inte irritationen, eller ska jag kanske säga avsmaken, för det är var det i grund och botten egentligen handlar om.
De som av ren och gedigen religiös tro väljer att i tystnad protestera och bortse från festivalen kan jag däremot respektera.

Och så var det ju det här med blottade snoppar, kvinnoförakt och spritdränkta skärgårdsfester….vi vet väl alla hur det är och hur det kan hända den bäste…..eller??

Vår förre finansminister, han med svansen ni vet, har hamnat i en fylleskandal med sexuella övertoner, könsorgan on display, och misogyna uttryck. Detta har orsakat full storm i sociala medier och pressen utan att någon egentligen vet vad som hänt, vem/vilka som utsatts för Borg’s förehavanden under den påstådda blackouten, eller från vem/vilka anklagelserna kommer samt hur trovärdiga (läs nyktra) dessa källor var vid tillfället.

Medierna sprutar ut artiklar om skandalen och Dominika rasar. Manliga vänner och kollegor stöttar Borg och feministerna rasar. Vissa försöker göra politiska poänger av skandalen och Borg rasar…..och allmänheten rasar åt endera det ena eller andra hållet beroende på kön och partifärg….Puh!

Man får hoppas på en kommande alkoholfri vecka utan större skandaler samt att alla högljudda homofober kryper tillbaks in i sina stenåldersgrottor…..